AgraVisi voor cursussen en advies op maat in de agrarische sector

Op 18 augustus 2003 is het dynamische bedrijf AgraVisi officieel van start gegaan. De naam zegt het eigenlijk al: AgraVisi is een bedrijf met een eigen visie op het gebied van cursussen en advies in de agrarische sector. AgraVisi werkt voornamelijk met cursusleiders uit het bedrijfsleven. Deze zijn flexibel, deskundig, enthousiast en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

DOELSTELLINGEN

De belangrijkste doelstelling van AgraVisi is: Het verhogen van het kennisniveau van allen die in de agrarische sector werkzaam zijn.

Wij wensen u een leerzaam en goed seizoen toe.
Paul en Maaike Bakker

Kasgroeit Branche Erkend
Meer over u >
$page->image->title

Nieuws van AgraVisi

meer nieuwsberichten

Download hier de laatste NieuwsVisi in PDF formaat.
Bekijk hier het cursusmenu

“Binnen onze organisatie bestond regelmatig een taalbarriëre. Wij vonden in AgraVisi een passende partij die een taalcursus op de werkvloer kon geven. De samenwerking is persoonlijk en vragen worden snel en daadkrachtig opgelost.”
Machteld Ligthart, Hessing Supervers
We delen de visie op training en advisering in de agrarische sector, namelijk actief en doelgericht met elkaar en met onze opdrachtgevers. Lambertus Vogelzang (docent Motiverend en resultaatgericht leidinggeven)
Ik vind het heel leuk als ik de mensen mee kan geven dat planten ontzettend slimme en mooie oplossingen hebben gevonden voor de uitdagingen van het bestaan op één vaste plek, en dat ze het leven ‘van lucht, zon en water met een beetje mineralen’ tot in de perfectie beheersen. Nollie Marissen (docente plantenfysiologie)
AgraVisi is Paul Bakker, Paul Bakker is AgraVisi! Paul staat voor wat hij zegt! Lida Sneekes (Fa. A. Sneekes & Zn)

Onze ervaring met AgraVisi: Breed cursusaanbod, laagdrempelig, persoonlijk, flexibel.

Zeggen wat ze doen, maar doen ook wat ze zeggen!
Margareth Ottenhof (Tobias Bromelias)

AgraVisi verzorgt de juiste combinatie van personen, een boeiend en goed ingedeeld programma, complete voorbereiding en de juiste omgeving.

Dit samen vormt het recept voor interessante en prikkelende cursussen.

Bjorn Bunnik (Bunnik Vriesea's)