Teeltsturing op plantniveau: Glasgroenten

In de teelt van glasgroenten zijn de laatste jaren allerlei nieuwe ontwikkelingen gaande zoals planttemperatuurmeting, belichting (in PAR), klimaatregelen m.b.v. VPD, alternatieve energiebronnen, Het Nieuwe Telen,, etc.
Tevens vertellen moderne plantsensoren wanneer een gewas het naar zijn zin heeft. In de toekomst zal de plant steeds centraler staan bij het sturen van het klimaat. Om meer inzicht te krijgen in de meetgegevens die deze sensoren verzamelen zult u als teeltverantwoordelijke inzicht moeten hebben in plantenfysiologie en klimaatregeling op macro- en micro niveau.

Om u op de hoogte te houden van deze moderne ontwikkelingen én om uw teelt verder te optimaliseren, organiseert AgraVisi  de cursus:

Teeltsturing op plantniveau: Glasgroenten 

De cursusleiders bij deze cursus zijn:
- Nollie Marissen (plantenfysioloog)
- Sander Pot (lichtdeskundige van Plant-Dynamics)
- Marco van Noord (teeltbegeleider Horti Consult) 

Informatie kunt u hier aanvragen.
We denken dat op deze manier een uniek aanbod tot stand is gekomen, waarmee u zich als teeltverantwoordelijke in korte tijd diepgaand kunt laten informeren over de laatste stand van kennis en techniek op dit terrein en dit direct kunt bespreken met uw collega’s, onderzoekers en teeltbegeleiders.

De eerste keer starten we om 14.00 zodat u nader kennis kunt maken met uw mede cursisten.
Tijdens de maaltijden is er ruimschoots gelegenheid om elkaar ook informeel te spreken.
Vooraf aan bijeenkomst 2 en 3 vindt een excursie plaats bij één van de deelnemende bedrijven.

Inschrijven > Meer weten?

Download hier de laatste NieuwsVisi in PDF formaat.
Bekijk hier het cursusmenu


Klimaatregeling in bloembollencellen

Klimaatregeling in bloembollencellen

Ivm grote belangstelling is er een 2e datum gepland. Deze 1-daagse training wordt 24 mei en 2 juni 2022 georganiseerd....
25-05-2022
“Binnen onze organisatie bestond regelmatig een taalbarriëre. Wij vonden in AgraVisi een passende partij die een taalcursus op de werkvloer kon geven. De samenwerking is persoonlijk en vragen worden snel en daadkrachtig opgelost.”
Machteld Ligthart, Hessing Supervers
We delen de visie op training en advisering in de agrarische sector, namelijk actief en doelgericht met elkaar en met onze opdrachtgevers. Lambertus Vogelzang (docent Motiverend en resultaatgericht leidinggeven)
Ik vind het heel leuk als ik de mensen mee kan geven dat planten ontzettend slimme en mooie oplossingen hebben gevonden voor de uitdagingen van het bestaan op één vaste plek, en dat ze het leven ‘van lucht, zon en water met een beetje mineralen’ tot in de perfectie beheersen. Nollie Marissen (docente plantenfysiologie)
AgraVisi is Paul Bakker, Paul Bakker is AgraVisi! Paul staat voor wat hij zegt! Lida Sneekes (Fa. A. Sneekes & Zn)

Onze ervaring met AgraVisi: Breed cursusaanbod, laagdrempelig, persoonlijk, flexibel.

Zeggen wat ze doen, maar doen ook wat ze zeggen!
Margareth Ottenhof (Tobias Bromelias)

AgraVisi verzorgt de juiste combinatie van personen, een boeiend en goed ingedeeld programma, complete voorbereiding en de juiste omgeving.

Dit samen vormt het recept voor interessante en prikkelende cursussen.

Bjorn Bunnik (Bunnik Vriesea's)