HACCP

De cursus HACCP en hygiëne biedt alle basiskennis omtrent hygiënisch en voedselveilig werken voor medewerkers. Iedere productiemedewerker die met voedsel in aanraking komt, moet zich bewust zijn van de potentiële gevaren, ongeacht de sector.

Tijdens deze cursus leer je hoe een HACCP-systeem werkt in de praktijk en hoe het systeem hygiënisch werken bevordert. Door het volgen van deze cursus word jij je meer bewust van hygiëne en kwaliteit. Je leert de achtergronden en praktische verbetertechnieken in het kader van HACCP. 

De cursus bestaat uit twee onderdelen:
1) Achtergronden en inhoud HACCP en hygiëne
In dit eerste deel van de cursus worden de begrippen hygiëne en HACCP uitgebreid toegelicht.
2) Situaties uit de praktijk
In dit deel worden praktische situaties behandeld die in de praktijk nogal eens problemen opleveren.

Doelgroep
De Cursus HACCP en Hygiëne is bestemd voor medewerkers die werkzaam zijn in de voedingssector.

Groepsgrootte: minimaal 7 personen

Cursusduur: één dagdeel 

Locatie; in overleg

De volgende COLLAND vergoedingen zijn voor werknemers van toepassing:
Bloembollengroothandel en Dierhouderij : 50% vergoeding
Open teelten Bloembollen / Tuinbouw / Landbouw : 75% vergoeding

Opmerkingen:
De cursus kan ook in de Poolse taal worden verzorgd
Voorafgaand aan de cursus brengt de docent de exacte leerwensen van opdrachtgever in kaart

Inschrijven > Meer weten?

Download hier de laatste NieuwsVisi in PDF formaat.
Bekijk hier het cursusmenu


Basiscursus

Basiscursus "Teelt en de broeierij van tulp"

Deze basiscursus gaat in februari 2019 van start. Klik hier voor meer informatie.

23-11-2018
“Binnen onze organisatie bestond regelmatig een taalbarriëre. Wij vonden in AgraVisi een passende partij die een taalcursus op de werkvloer kon geven. De samenwerking is persoonlijk en vragen worden snel en daadkrachtig opgelost.”
Machteld Ligthart, Hessing Supervers
We delen de visie op training en advisering in de agrarische sector, namelijk actief en doelgericht met elkaar en met onze opdrachtgevers. Lambertus Vogelzang (docent Motiverend en resultaatgericht leidinggeven)
Ik vind het heel leuk als ik de mensen mee kan geven dat planten ontzettend slimme en mooie oplossingen hebben gevonden voor de uitdagingen van het bestaan op één vaste plek, en dat ze het leven ‘van lucht, zon en water met een beetje mineralen’ tot in de perfectie beheersen. Nollie Marissen (docente plantenfysiologie)
AgraVisi is Paul Bakker, Paul Bakker is AgraVisi! Paul staat voor wat hij zegt! Lida Sneekes (Fa. A. Sneekes & Zn)

Onze ervaring met AgraVisi: Breed cursusaanbod, laagdrempelig, persoonlijk, flexibel.

Zeggen wat ze doen, maar doen ook wat ze zeggen!
Margareth Ottenhof (Tobias Bromelias)

AgraVisi verzorgt de juiste combinatie van personen, een boeiend en goed ingedeeld programma, complete voorbereiding en de juiste omgeving.

Dit samen vormt het recept voor interessante en prikkelende cursussen.

Bjorn Bunnik (Bunnik Vriesea's)