Excel Vervolg 2

Doelstelling:
Iedereen die met Excel kan werken op het niveau van de Cursus Excel Vervolg 2 en de meer geavanceerde mogelijkheden van het programma wil kunnen gebruiken.

Doel:
Leren werken met voorwaardelijke functies en formules, geavanceerde toepassingen en het combineren, delen en beheren van gegevens in een werkmap.

Inhoud: (3 lessen)
In de eerste les herhalen we eerst kort de basisvaardigheden voor het werken met functies en formules. Dan gaan we leren werken met logische functies (ALS, EN, OF), functies met voorwaarden en diverse opzoekfuncties.

In de tweede les importeren we gegevens uit verschillende bronnen in één Excel-werkmap. Ook leren we hoe we een werkmap met collega’s delen, wijzigingen bijhouden, fouten traceren en verbeteren en van opmerkingen voorzien.

In de derde les gaan we in op meer geavanceerde toepassingen van grafieken, draaitabellen en voorwaardelijke opmaak. Let op: de inhoud van deze les kan in overleg naar wens worden aangepast.

Huiswerk: Aan het eind van elke les krijgt u een huiswerkopdracht mee, die u met behulp van het cursusboek zelfstandig kunt uitvoeren.
Lesmateriaal: Basisboek Excel 2019, 2016 en Office 365 voor gevorderden, aangevuld met praktische oefeningen. Voor een laptop tijdens de les wordt gezorgd.

Klik hier voor informatie.

Aantal deelnemers: In-Company minimaal 6, maximaal 8 per groep

De volgende subsidie regelingen zijn voor werknemers van toepassing:

CAO Groothandel in Groenten en Fruit: 30% vergoeding
CAO Dierhouderij: 50% vergoeding
CAO Glastuinbouw: 60% vergoeding
CAO Hoveniers: 75% vergoeding.
CAO Open Teelten Bloembollen, Tuinbouw, Landbouw, Boomkwekerij: 85% vergoeding
CAO Bloembollengroothandel: 100% vergoeding


Inschrijven > Meer weten?

Download hier de laatste NieuwsVisi in PDF formaat.
Bekijk hier het cursusmenu


Cursus EXCEL Basis

Cursus EXCEL Basis

Op 3 en 10 oktober 2022 wordt er weer een basiscursus Excel georganiseerd. Klik hier voor informatie en aanmelding.
28-09-2022
“Binnen onze organisatie bestond regelmatig een taalbarriëre. Wij vonden in AgraVisi een passende partij die een taalcursus op de werkvloer kon geven. De samenwerking is persoonlijk en vragen worden snel en daadkrachtig opgelost.”
Machteld Ligthart, Hessing Supervers
We delen de visie op training en advisering in de agrarische sector, namelijk actief en doelgericht met elkaar en met onze opdrachtgevers. Lambertus Vogelzang (docent Motiverend en resultaatgericht leidinggeven)
Ik vind het heel leuk als ik de mensen mee kan geven dat planten ontzettend slimme en mooie oplossingen hebben gevonden voor de uitdagingen van het bestaan op één vaste plek, en dat ze het leven ‘van lucht, zon en water met een beetje mineralen’ tot in de perfectie beheersen. Nollie Marissen (docente plantenfysiologie)
AgraVisi is Paul Bakker, Paul Bakker is AgraVisi! Paul staat voor wat hij zegt! Lida Sneekes (Fa. A. Sneekes & Zn)

Onze ervaring met AgraVisi: Breed cursusaanbod, laagdrempelig, persoonlijk, flexibel.

Zeggen wat ze doen, maar doen ook wat ze zeggen!
Margareth Ottenhof (Tobias Bromelias)

AgraVisi verzorgt de juiste combinatie van personen, een boeiend en goed ingedeeld programma, complete voorbereiding en de juiste omgeving.

Dit samen vormt het recept voor interessante en prikkelende cursussen.

Bjorn Bunnik (Bunnik Vriesea's)