Excel Vervolg 1

Doelstelling:
Iedereen die met Excel kan werken op het niveau van de Cursus Excel Basis en meer mogelijkheden van het programma wil kunnen gebruiken.

Doel:
Meer leren over de praktische toepassing van veelgebruikte formules en functies en leren werken met grafieken en draaitabellen. Hierna kunt u e.v.t. aan de cursus Excel Vervolg 2 deelnemen.

Inhoud: (3 lessen)
In de eerste les herhalen we eerst kort de basisvaardigheden voor het werken met formules. Daarna gaan we rekenen met procenten, datums en tijd en leren we nog wat meer wat over het werken met cellen in formules.

In de tweede les leren we hoe we snel inzicht kunnen krijgen in de ‘kale’ cijfers, door die om te zetten in grafieken en draaitabellen.

In de derde les leren we hoe we het bijhouden van gegevens gemakkelijker kunnen maken door middel van keuzelijsten, voorwaardelijke opmaak en de opzoekfunctie.

Huiswerk: Aan het eind van elke les krijgt u een huiswerkopdracht mee, die u met behulp van het cursusboek zelfstandig kunt uitvoeren.

Lesmateriaal: Basisboek Excel 2019, 2016 en Office 365, aangevuld met praktische oefeningen. Voor een laptop tijdens de les wordt gezorgd.
Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 8 per groep

Data en lestijden: dinsdag 3, 10 en 24 oktober 2023 van 9.00-12.00 uur

Locatie: Wijkcentrum De Huesmolen, De Huesmolen 60, 1625 HZ Hoorn  

De volgende COLLAND vergoedingen zijn voor werknemers van toepassing: Bloembollengroothandel : 100% vergoeding
Glastuinbouw : 50% vergoeding
Dierhouderij : 50% vergoeding
Open teelten Bloembollen / Tuinbouw / Landbouw, Boomkwekerij : 85% vergoeding
Hoveniers : 75% vergoeding


Inschrijven > Meer weten?

Download hier de laatste NieuwsVisi in PDF formaat.
Bekijk hier het cursusmenu


Veilig rijden met de heftruck:  zaterdag 7 oktober 2023 in Heerhugowaard

Veilig rijden met de heftruck: zaterdag 7 oktober 2023 in Heerhugowaard

Nog een aantal plekken vrij!!! Voor informatie en inschrijving klik hier.
25-09-2023
“Binnen onze organisatie bestond regelmatig een taalbarriëre. Wij vonden in AgraVisi een passende partij die een taalcursus op de werkvloer kon geven. De samenwerking is persoonlijk en vragen worden snel en daadkrachtig opgelost.”
Machteld Ligthart, Hessing Supervers
We delen de visie op training en advisering in de agrarische sector, namelijk actief en doelgericht met elkaar en met onze opdrachtgevers. Lambertus Vogelzang (docent Motiverend en resultaatgericht leidinggeven)
Ik vind het heel leuk als ik de mensen mee kan geven dat planten ontzettend slimme en mooie oplossingen hebben gevonden voor de uitdagingen van het bestaan op één vaste plek, en dat ze het leven ‘van lucht, zon en water met een beetje mineralen’ tot in de perfectie beheersen. Nollie Marissen (docente plantenfysiologie)
AgraVisi is Paul Bakker, Paul Bakker is AgraVisi! Paul staat voor wat hij zegt! Lida Sneekes (Fa. A. Sneekes & Zn)

Onze ervaring met AgraVisi: Breed cursusaanbod, laagdrempelig, persoonlijk, flexibel.

Zeggen wat ze doen, maar doen ook wat ze zeggen!
Margareth Ottenhof (Tobias Bromelias)

AgraVisi verzorgt de juiste combinatie van personen, een boeiend en goed ingedeeld programma, complete voorbereiding en de juiste omgeving.

Dit samen vormt het recept voor interessante en prikkelende cursussen.

Bjorn Bunnik (Bunnik Vriesea's)