vervolg Nederlands voor anderstaligen

Doelgroep: Deze cursus is bestemd voor volwassen anderstaligen die het Nederlands als tweede taal (beter) willen leren. 

Doelstelling:
- de collegiale communicatie op het werk versterken
- het niveau van het Nederlands verhogen
- het accent ligt op: werk gerelateerde communicatie en sociale interactie

Lesmateriaal: om het instapniveau van de deelnemer te bepalen vindt er vooraf een intakegesprek plaats.   Tijdens deze intake krijgt men een schriftelijke toets om het lees- en schrijfniveau te bepalen, een mondelinge toets om het gespreksniveau te bepalen en een leerbaarheidstoets om tempo en inzicht te bepalen. De te gebruiken lesmethode is Taalcompleet (A1 en A2). Taalcompleet is een interactieve lesmethode: de cursisten kunnen online oefenen met luisteren, schrijven en lezen. De cursisten krijgen actief les, zij oefenen het spreken direct tijdens de les. Per lesgroep krijgen de cursisten toegang tot een Whatsapp groep om huiswerk te delen/onderling uit te wisselen en als contactmogelijkheid met de docent. Er wordt huiswerk opgegeven, minimaal 2 uur / les. Na iedere les ontvangt de werkgever een presentielijst . Iedere cursist krijg een tas (katoen) met daarin cursusboek, multomap en schrijfbenodigdheden. Na afloop ontvangt deelnemer een bewijs van deelname (mits 80% aanwezigheid) met het eindniveau van het Europees Referentiekader. (ervaring leert dat 80% van de deelnemers na afloop één niveau is gestegen, 10% van de deelnemers na afloop twéé niveaus zijn gestegen, 10% van de deelnemers na afloop géén niveau is gestegen). Aan het einde van de cursus krijgt de werkgever een verslag, inzage in het portfolio en aanbevelingen

Groepsgrootte: minimaal 7 personen 

Cursusduur: 13 bijeenkomsten van 2 uur

Docent: gecertificeerd NT2 docent Sjaak Lakeman 

Cursusdata en -tijden intake: maandag 6 januari t/m 6 april 2020 van 19.15-21.15 uur (17 februari geen les i.v.m. vakantie docent)

Locatie:  Laan Tulips, Julianastraat 27, 1633 JL Avenhorn

De volgende COLLAND vergoedingen zijn voor werknemers van toepassing:  Bloembollengroothandel : 50% vergoeding  Glastuinbouw : 60% vergoeding Dierhouderij, Hoveniers : 75% vergoeding Open teelten Bloembollen, Tuinbouw, Landbouw, Boomkwekerij : 85% vergoeding

Opmerking De deelnemer ontvangt een aparte uitnodiging voor de intake

Inschrijven > Meer weten?

Download hier de laatste NieuwsVisi in PDF formaat.
Bekijk hier het cursusmenu


Cursus Rijden met de heftruck

Cursus Rijden met de heftruck

Nu ook voor engelstaligen.!! Cursus voor het behalen van het heftruckcertificaat voor nederlands-, pools en engelstaligen. Klik hier voor de...
18-06-2020
“Binnen onze organisatie bestond regelmatig een taalbarriëre. Wij vonden in AgraVisi een passende partij die een taalcursus op de werkvloer kon geven. De samenwerking is persoonlijk en vragen worden snel en daadkrachtig opgelost.”
Machteld Ligthart, Hessing Supervers
We delen de visie op training en advisering in de agrarische sector, namelijk actief en doelgericht met elkaar en met onze opdrachtgevers. Lambertus Vogelzang (docent Motiverend en resultaatgericht leidinggeven)
Ik vind het heel leuk als ik de mensen mee kan geven dat planten ontzettend slimme en mooie oplossingen hebben gevonden voor de uitdagingen van het bestaan op één vaste plek, en dat ze het leven ‘van lucht, zon en water met een beetje mineralen’ tot in de perfectie beheersen. Nollie Marissen (docente plantenfysiologie)
AgraVisi is Paul Bakker, Paul Bakker is AgraVisi! Paul staat voor wat hij zegt! Lida Sneekes (Fa. A. Sneekes & Zn)

Onze ervaring met AgraVisi: Breed cursusaanbod, laagdrempelig, persoonlijk, flexibel.

Zeggen wat ze doen, maar doen ook wat ze zeggen!
Margareth Ottenhof (Tobias Bromelias)

AgraVisi verzorgt de juiste combinatie van personen, een boeiend en goed ingedeeld programma, complete voorbereiding en de juiste omgeving.

Dit samen vormt het recept voor interessante en prikkelende cursussen.

Bjorn Bunnik (Bunnik Vriesea's)