Motiverend en resultaatgericht leiding geven

Doelgroep
De doelgroep van de training 'Motiverend en Resultaatgericht Leidinggeven’ door hoger- en middenkader bestaat uit:
- Leidinggevenden (eigenaren, bedrijfsleiders, afdelingshoofden) van bedrijven in de agrarische sector
- Leidinggevenden die zich actief willen verbeteren in het resultaatgericht en motiverend leidinggeven 
- Leidinggevenden die bereid zijn om hun eigen sterke en zwakke punten in te brengen er daar gericht aan willen werken

De belangrijkste doelen zijn:
1) Beter inzicht krijgen in motiverend en resultaatgericht leiderschap
2) Versterken van eigen vaardigheden om goede balans te vinden tussen marktbelangen, bedrijfsbelangen en persoonlijke belangen
3) Leren in een coöperatieve sfeer om op een attractieve wijze nieuwe inzichten en vaardigheden op te doen en eigen te maken

Data, locaties en tijden: 

Dinsdag 11 februari 2020 van 14.30 - 20.30 uur bij H.M. Tesselaar Alstroemeria, Altonstraat 10, 1704 CC Heerhugowaard. 18 februari 2020 van 13.00 - 21.00 uur incl. rondleiding H.M. Tesselaar, Altonstraat 10, 1704 CC Heerhugowaard. 25 februari 2020 van 13.00 - 14.15 uur rondleiding bij A.S. de Boer, Valbrugweg 6, 1735 EC 't Veld. Vanaf 14.30 uur theorie bij H.M. Tesselaar.

of

Donderdag 13, 20 en 27 februari 2020 van 13.00 - 20.30 uur (Groep A: inclusief rondleiding op de gastbedrijven) bij deelnemende bedrijven in Noord Nederland.

of

Woensdag 19, 26 februari en 4 maart 2020 van 13.00 - 20.30 (GROEP B: inclusief rondleiding op de gastbedrijven) bij deelnemende bedrijven in Noord Nederland.

Werkwijze:
De cursusleider streeft naar praktische, doe-gerichte en plezierige trainingen, waarbij de bestaande aanpak en werkwijze van de deelnemers het vertrekpunt is voor de training. De deelnemers komen tot nieuwe inzichten en vaardigheden door eigen ervaringen in te brengen en te bespreken, praktische oefeningen te doen en kleine toegepaste stukjes theorie aangereikt te krijgen. De begeleider is verantwoordelijk voor het voorbereiden en begeleiden van een interessant en levendig trainingsprogramma, theoretische achtergronden en praktijkvoorbeelden van elders. De deelnemers zijn verantwoordelijkheid voor het inbrengen van eigen ervaringen en het hebben van een open, leergierige en samenwerkende houding.

Een gedetailleerd programma kunt u hier aanvragen.

Cursusleider: Lambertus Vogelzang van Motivaxion 

De volgende COLLAND vergoedingen zijn voor werknemers van toepassing: 
Bloembollengroothandel : 50% vergoeding
Glastuinbouw : 60% vergoeding
Dierhouderij, Hoveniers : 75% vergoeding
Open teelten Bloembollen / Tuinbouw / Landbouw, Boomkwekerij : 85% vergoeding
Ondernemers/eigenaren komen in aanmerking voor een bijdrage in de kosten (50%) via Greenport Arnhem-Nijmegen mits men afkomstig is uit de regio Arnhem-Nijmegen (voormalig KAN-gebied) en een actief Glastuinbouwbedrijf heeft.

Opmerkingen
De laatste groep cursisten heeft deze cursus beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 8.1.
Uitspraak oud-deelnemer: “praktisch, leerzaam, informatief, afwisselend en sfeervol, echt een toptraining”


Inschrijven > Meer weten?

Download hier de laatste NieuwsVisi in PDF formaat.
Bekijk hier het cursusmenu


Cursus Rijden met de heftruck

Cursus Rijden met de heftruck

Nu ook voor engelstaligen.!! Cursus voor het behalen van het heftruckcertificaat voor nederlands-, pools en engelstaligen. Klik hier voor de...
18-06-2020
“Binnen onze organisatie bestond regelmatig een taalbarriëre. Wij vonden in AgraVisi een passende partij die een taalcursus op de werkvloer kon geven. De samenwerking is persoonlijk en vragen worden snel en daadkrachtig opgelost.”
Machteld Ligthart, Hessing Supervers
We delen de visie op training en advisering in de agrarische sector, namelijk actief en doelgericht met elkaar en met onze opdrachtgevers. Lambertus Vogelzang (docent Motiverend en resultaatgericht leidinggeven)
Ik vind het heel leuk als ik de mensen mee kan geven dat planten ontzettend slimme en mooie oplossingen hebben gevonden voor de uitdagingen van het bestaan op één vaste plek, en dat ze het leven ‘van lucht, zon en water met een beetje mineralen’ tot in de perfectie beheersen. Nollie Marissen (docente plantenfysiologie)
AgraVisi is Paul Bakker, Paul Bakker is AgraVisi! Paul staat voor wat hij zegt! Lida Sneekes (Fa. A. Sneekes & Zn)

Onze ervaring met AgraVisi: Breed cursusaanbod, laagdrempelig, persoonlijk, flexibel.

Zeggen wat ze doen, maar doen ook wat ze zeggen!
Margareth Ottenhof (Tobias Bromelias)

AgraVisi verzorgt de juiste combinatie van personen, een boeiend en goed ingedeeld programma, complete voorbereiding en de juiste omgeving.

Dit samen vormt het recept voor interessante en prikkelende cursussen.

Bjorn Bunnik (Bunnik Vriesea's)